Flagship Market Zeeheldenkwartier

25/04/2015

Ik heb in mijn leven al op aardig wat plekken gewoond. Ook binnen mijn huidige woonplaats Den Haag heb ik van veel verschillende wijken mogen proeven. En hoewel ik er nu al een tijd niet meer woon, heeft het Zeeheldenkwartier wel mijn hart gestolen. Eigenlijk heeft het alles wat ik zoek in een leuke buurt en steeds meer mensen zien dat ook want de evenementen in het Zeeheldenkwartier wisselen zich in rap tempo af.


Zeeheldenkwartier voor speciale zaken
Zo was het Prins Hendrikplein samen met de Prins Hendrikstraat al vier jaar lang het toneel van de Homemade Market. Dit jaar gooien ze het over een andere boeg en zal de eerste editie van de Flagship Market plaatsvinden! Mocht je zondag 26 april nog niets te doen hebben dan is dit event een echte aanrader!
 

Food - Vintage - Fashion - Design
Deze markt is de plek waar je moet zijn als je blij wordt van unieke, lekkere, vintage, biologische en ecologische producten. Ook biedt deze markt aan bijzondere webwinkels de mogelijkheid om eens off-line te gaan zodat je ook producten tegenkomt die normaal alleen op internet te vinden zijn. Daarnaast is het niet alleen voor volwassenen leuk om hier uren rond te struinen, ook voor kinderen valt er van alles te beleven. Met als traditie de zweefmolen midden op het plein zullen kinderen zich hier niet snel vervelen.

Zelf zal ik zeker weer een bezoek brengen aan mijn vertrouwde Zeeheldenkwartier de 26ste. Mocht je het nu veel te druk hebben met alle voorbereidingen voor koningsdag wees dan niet getreurd, de Flagship Market vindt ook plaats op 28 juni, 26 juli, 30 augustus en 27 september. Laat die zomer maar komen!