Nieuwe website eindelijk live!

30/12/2014

Het internet verandert voortdurend en het is soms best lastig om daar in mee te blijven bewegen. Deze stap stond dan ook al een jaar op de planning en nu is het gelukkig zover. La fille heeft een vernieuwde website!

Tegenwoordig zijn er zoveel media om een website te bekijken, van smartphones tot de 'ouderwetse' desktop, het is allemaal mogelijk. Om er voor te zorgen dat mijn website op al deze media goed wordt weergegeven heeft internetbureau 7U Digital Originals zich weer flink uitgesloofd. Een responsive website is het resultaat.
 

Grafisch ontwerper en blogger

De oplettende kijker weet dat er nog een grote verandering binnen deze website heeft plaatsgevonden. Sinds dit jaar ben ik gestart met bloggen. Het streven is om maandelijks artikelen te delen. De onderwerpen zullen uiteen lopen van alles wat mij inspireert als grafisch ontwerper, tot bijvoorbeeld leuke evenementen die ik graag met jullie wil delen.

Naast deze vernieuwingen zijn er ook heel veel zaken hetzelfde gebleven. La fille is natuurlijk als vanouds te volgen via social media. Regelmatig zal er nieuw werk of een nieuwe blog te zien zijn hier, dus hou deze website goed in de gaten.