Qui est la fille?

Sinds 2009 ontwerpt en ontwikkelt la fille online en offline projecten voor diverse opdrachtgevers. 
La fille is werkzaam voor diverse gevestigde en startende bedrijven in het MKB, de culturele sector en overheidsinstellingen en heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de Rijksbrede huisstijl.  

Door een uitgebreid netwerk kan la fille naast het ontwerp ook de realisatie begeleiden en verzorgen.
La fille is beschikbaar voor tijdelijk en langlopende (freelance) projecten. 

La fille dat ben ik, Fiona Dijkhuizen. Na mijn studie aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam ging ik verder aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag waar ik ben afgestudeerd als grafisch ontwerper. Na ervaring op te hebben gedaan bij diverse bureau’s heb ik in 2009 met succes de stap naar zelfstandig ondernemerschap gemaakt.

La fille werkt sinds 2009 o.a. voor ministerie van Veiligheid en Justitie, ministerie van VWS, ministerie van Buitenlandse Zaken, Kind en Wij, Bloem Doze Nienhuis, Loosduinse Kunstroute, 7U Digital Originals, de ontwerpvloot, Laaktheater, Danscentrum Utrecht, Adformatie, Buro Anouk, D66, Era Contour, Janssens en van Deutekom, Syntaxyz Opleidingen, het Koorenhuis, MiCorpus, Mauk Holleman, Miss Pussy, Shifting Daylight, RegioVers, JOGG, Suiker & Bloem, toos, Wilde Ganzen, Zilver tekst, Zite Media.