boekje om door te geven

la fille | Boeken & Brochures

Round Robin is een project waar la fille de afgelopen maanden mee bezig is geweest. Niet in opdracht van, pure vrijetijdsbesteding dus, maar absoluut de moeite waard om te delen met jullie!

Het idee is eenvoudig. Je sluit je aan bij zeven onbekende personen uit Nederland. Iedereen koopt hetzelfde notitieboekje met daarin 80 pagina’s. Vervolgens vul je 10 pagina’s uit jouw eigen boekje met alles wat je inspireert en eigen mooie creaties. Er zijn geen regels! Na drie weken stuur je het boekje door en ontvang je zelf het boekje van iemand anders uit de groep en ook daarin vul je weer 10 pagina’s. Nadat jouw boekje bij iedereen is langs geweest ontvang je tenslotte je eigen boekje helemaal gevuld weer thuis. Een ontzettend leuke verrassing!

Het project heeft la fille onverwacht geïnspireerd. Zie hieronder enkele fragmenten uit mijn pagina’s. Ik vermeld er wel graag bij dat het tijdschrift flow er af en toe een kleine bijdrage aan geleverd heeft in de vorm van knipsels, patronen en mooie uitspraken!